Káva bez kofeínu: Výhody švajčiarskej metódy dekofeinizácie
Pestovanie aj spracovanie bio kávy Swiss Water Bio Decaf prebieha šetrne, s dôrazom na ekológiu a zachovanie zelenej planéty. Švajčiarska metóda odstránenia kofeínu prebieha bez použitia chemikálií. Ide o náročnejší proces, ale stojí za to. Na chuti nespoznáte, že ide o bezkofeínovú kávu.
Zelenú kávu farmári namáčajú do vody približne na 8 hodín. Voda pohltí kofeín. Ďalšou filtráciou sa odstráni až 99,9 % kofeínu. Potom už stačí len kávu vysušiť a poslať k nám: O praženie kávy sa už staráme my v Café Montaña.
Veríme, že si veľmi jemnú a až sladkastú chuť tejto kávy zamilujete rovnako ako my. Ucítite v nej náznak čokolády, orieškov a červených jabĺk.