Espresso směs 70÷30 mletá káva

Jemná, nekyslá zmes kávy na dokonale vyvážené espresso. Obsahuje 70 % výberovej arabiky a 30 % prémiovej robusty. V chuti rozpoznáte podtóny čokolády, orieškov a muškátu

Káva vhodná:
  • Do kávovaru
  • Do moka kanvičky
  • Turecká káva
  • Na filter
  • Na french press
Velikost balení ?
Hrubost mletí ?
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Zvoľte variant
Môžeme doručiť do:
26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 Zvoľte variant
€21,90 €21,90 €21,90 €21,90 €21,90 €21,90 od €10,95 - - - - - - –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % až –15 % €10,95 €10,95 €10,95 €10,95 €10,95 €10,95 €18,60 €18,60 €18,60 €18,60 €18,60 €18,60 od €10,95
Espresso směs 70÷30 mletá káva
Espresso smes 70 30 mleta
- - - - - - –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % až –15 %
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Nad 900 Kč platíme dopravu my!
Pražíme každý den
Pražíme každý den
Na čerstvosti kávy si zakládáme.
100% hodnocení na Heurece
100% hodnocení na Heurece

Zákazníci naši kávu milují. Přesvědčte se.

Expresní doručení
Expresní doručení
Objednejte do 14:00 a zítra je káva doma.

Názor pražiara Honzu

,,Túto kávu sme vytvorili pre klasické talianske espresso. Má jemnú chuť, nulovú aciditu a príjemné tóny orieškov a čokolády. S pokojným svedomím ju odporúčam všetkým milovníkom espressa zo starej školy.”

Bez kyslosti, lahodná, jemná. Taká je espresso zmes 70÷30

Chutí vám tradičné talianske espresso a chcete si ho dopriať z prvotriednej zrnkovej kávy? Vyskúšajte čerstvo praženú zmes 70÷30. Počas pár týždňov sa vyšvihla medzi naše kávové bestsellery. Chvália ju milovníci výberovej arabiky aj jemne zemitých robust.

Výberová arabika z Brazílie dodáva káve jemnosť. Zrnka z Kolumbie zase bohatú a plnú chuť. Mexická káva celú zmes prepája a dodáva jej šmrnc.

Zohnať robustu v prémiovej kvalite je trochu oriešok. Tu sa to podarilo vďaka vietnamskej káve z preslávenej oblasti Dien Bien.

Čerstvé kávové zrná z kolumbijských Ánd, Brazílie, Mexika a Vietnamu

Zelené kávové zrná dovážame do Česka od farmárov z rôznych kútov sveta. Pestujú ich tak, aby dané odrody najlepšie vynikli – v nadmorských výškach od 600 do 2000 m n. m., napríklad v horách Kolumbie.

Vietnamská káva z oblasti Dien Bien prepája bohatú a silnú chuť zrniek z Kolumbie s jemnejšou, lahodnou kávou z Brazílie a Mexika.

Espresso zmes 70÷30 tak ponúka jemnú, dokonale vyváženú chuť bez kyslosti.

Pôvod kávy

Milujete vyvážené espresso bez kyslosti? My tiež

Každá pražiareň sa snaží o čo najlepšiu kávu na espresso. Tak akurát silnú, pritom jemnú a lahodnú. V tej našej nájdete 70 % jemnej arabiky z vychýrených oblastí a 30 % prémiovej robusty. Tá má cca 2× viac kofeínu ako arabika – ideálna na rýchlu vzpruhu ráno aj pri popoludňajšej únave.

Espresso

V chuťovom profile spoznáte čokoládu, oriešky aj muškát

Pravé espresso pripravíte najlepšie z kávy praženej na mierne tmavší profil. Presne takú ju u nás dostanete.

Hodí sa na prípravu v kávovare, moka kanvičke či french presse. Najlepšie však vynikne ako tradičné espresso.

Káva a chuťový profil

Hodnotenie kávy: 81 až 84 bodov podľa SCAA

Čerstvo pražená espresso zmes obsahuje 70 % arabiky a 30 % prémiovej robusty. Ochutnáte známe odrody arabiky ako Typica, Bourbon, Caturra, Yellow Catucai, Yellow Bourbon či Red Bourbon.

Každá kávová oblasť používa inú metódu spracovania: Kolumbijská a mexická káva prešla metódou washed, brazílska honey a vietnamská wet polished.

Bodové hodnotenie kávy v tejto espresso zmesi je v rozmedzí 81–84 bodov podľa svetovej stupnice SCAA.

Čo je hodnotenie SCA?

Veľmi bohatá a pritom vyvážená chuť

Pri všetkých našich zmesiach z Café Montaña pražíme každý druh kávy zvlášť. Zrnká zmiešame až po dokonalom upražení a vychladnutí. Jedine tak rozvinieme maximum z potenciálu čerstvej zrnkovej kávy. Výsledkom je vyvážená a bohatá chuť.

Ku každému zrnku pristupujeme s rešpektom, ktorý si zaslúži

Rôzne druhy kávových zŕn si vyžadujú odlišný prístup v závislosti od pôvodu, nadmorskej výšky, odrody kávovníka či pôdy na plantáži. Dôkladne poznáme každé zrno a počas praženia mu venujeme najlepšiu možnú starostlivosť. Vďaka tomu sa k vám dostane káva v takej kvalite, akú by sme si priali my sami.

Kávu pražíme a balíme každý deň, aby bola vždy čerstvá

Po upražení kávu balíme do špeciálnych trojvrstvových obalov, ktoré zachovávajú jej plnú kvalitu. Balenie má jednosmerný ventil – ten umožňuje únik oxidu uhličitého z čerstvej kávy, no zároveň bráni prieniku vzduchu. Po otvorení zabránite prístupu vzduchu. Kávu skladujte v suchu.

Dodatočné parametre

Kategória: Mletá káva do moka konvičky
Profil pražení: Hodnota 4
Kyselost: Hodnota 0
Obsah kofeinu: Hodnota 4
Země původu: Mexiko, Brazílie, Kolumbie, Vietnam
Cupping skóre: 81 až 84 bodů
Metoda zpracování: Mokrá metoda a metoda Honey
Nadmořská výška: 600 až 2.000 m n. m.
Odrůdy kávovníku: 70% Arabica: Typica, Bourbon, Caturra, Castillo, Yellow Catucai, Yellow Bourbon a Red Bourbon; 30% Robusta

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola