Buendía mletá káva

Svetlo pražená káva s bohatým ovocným telom, podtónmi citrusových plodov a sladkou chuťou čokolády.

Káva vhodná:
  • Na filter
Velikost balení ?
Hrubost mletí ?
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Skladem ~ čerstvě upraženo Zvoľte variant
Môžeme doručiť do:
26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 26.8.2025 Zvoľte variant
€22,14 €22,14 €22,14 €22,14 €22,14 €22,14 od €11,07 - - - - - - –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % až –15 % €11,07 €11,07 €11,07 €11,07 €11,07 €11,07 €18,80 €18,80 €18,80 €18,80 €18,80 €18,80 od €11,07
Buendía mletá káva
Buendia mleta kava c
arabica Původ Kolumbie směs
- - - - - - –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % –15 % až –15 %
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Nad 900 Kč platíme dopravu my!
Pražíme každý den
Pražíme každý den
Na čerstvosti kávy si zakládáme.
100% hodnocení na Heurece
100% hodnocení na Heurece

Zákazníci naši kávu milují. Přesvědčte se.

Expresní doručení
Expresní doručení
Objednejte do 14:00 a zítra je káva doma.

Názor pražiara Honzu

,,Buendíu sme vytvorili špeciálne na filter, aby robila každé ráno ešte krajším. Je to čistá Kolumbia, takže je výrazná, ovocná a úžasne šťavnatá. A svetlé praženie všetky chute ešte podčiarkuje.”

O káve Buendía

Svetlo pražená zmes z fariem v horských pásmach kolumbijských Ánd v regiónoch Tolima a Huila zaujme bohatým ovocným telom, v ktorom ucítite podtóny citrusových plodov a sladkej čokolády.

Vďaka svetlému profilu praženia je káva ako stvorená na filter. Vychutnať si ju môžete aj z french pressu či moka kanvičky.

Káva z horúcich kolumbijských regiónov Tolima a Huila

Káva Buendía je zmes svetlo pražených zŕn z fariem v horských regiónoch Tolima a Huila, kde sa pestuje vo výškach 1 700 až 2 100 m n. m. Horský minerálny podklad, vysoká nadmorská výška a stála teplota počas roka zabezpečujú ideálne podmienky pre pestovanie kávovníka arabského (arabica). Vďaka tomu patria kolumbijské kávy medzi svetovú špičku. Konkrétne regióny Tolima a Huila patria medzi hlavné producentov výberových káv, najmä vďaka oddanosti miestnych farmárov a vysokej úrovni kultivácie kávovníka.

Kolumbie

83,5 a 84 bodov podľa SCAA

Táto bohatá kávová zmes sa pýši vysokým cuppingovým skóre, konkrétne 83,5 a 84 bodov zo 100. Nájdete tu vychýrené odrody kávovníka arabica: Castillo, Caturra a Bourbon, ktoré sa zbierajú ručne a spracovávajú sa mokrou metódou.

Čo je hodnotenie SCA?

Dokonale vyvážená chuť vďaka oddelenému praženiu

Rovnako ako všetky zmesi z našej pražiarne, aj v prípade zmesi Buendía pražíme každú pôvodnú kávu zvlášť a miešame ich do finálnej zmesi až po upražení a vychladnutí. Len tak dosiahneme maximálny potenciál tejto kávy.

Ku každému zrnku kávy pristupujeme s rešpektom, ktorý si zaslúži

Rôzne druhy kávových zŕn si vyžadujú odlišný prístup s ohľadom na geografický pôvod, nadmorskú výšku, odrodu kávovníka i pôdny základ fariem. Dôkladne poznáme každé zrnko z našej ponuky a pri pražení mu venujeme tú najlepšiu možnú starostlivosť. Vďaka tomu sa k vám káva dostane presne taká, akú by sme si sami priali dostať.

Kávu pražíme a balíme každý deň, aby sa k vám dostala vždy čerstvá

Po upražení kávu balíme do špeciálnych trojvrstvových obalov, ktoré zabezpečujú zachovanie plnej kvality. Balenie má navyše jednosmerný ventil. Zabezpečuje, že čerstvo pražená káva môže dýchať, ale vzduch sa nedostane dovnútra. Káva tak nestráca svoju kvalitu a oxid uhličitý, ktorý pri pražení vzniká, prirodzene odchádza ventilom von. Po otvorení zabráňte prístupu vzduchu. Kávu skladujte v suchu.

Dodatočné parametre

Kategória: Kolumbijská mletá káva
EAN: 8594196110978
Profil pražení: Hodnota 1
Kyselost: Hodnota 4
Obsah kofeinu: Hodnota 3
Země původu: Kolumbie,
Cupping skóre: 83,5 až 84,5 bodů
Metoda zpracování: Mokrá metoda
Nadmořská výška: 1 700 až 2 100 m n. m.
Odrůdy kávovníku arabica: Castillo, Caturra a Bourbon

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola