O ekologicky pestovanej káve
Naši farmári z peruánskych Ánd pestujú kávu prirodzene bez pesticídov alebo herbicídov. Používajú výhradne prírodné hnojivá. Šetrné je aj následné spracovanie. Aj my musíme spĺňať prísne podmienky pre praženie a skladovanie bio kávy. Stali sme sa preto hrdými držiteľmi certifikátu Biokont, ktorý dodržiavanie podmienok kontroluje pravidelnými auditmi. Všetko musí sedieť do posledného bio zrnka.
Výberom tejto bio kávy podporíte zelenú planétu bez zbytočného vyrubovania dažďových pralesov a iných aktivít ničiacich prírodu.
Jemnú kávu s ľahko sladkou chuťou a podtónmi pražených mandlí a vlašských orechov pre vás pražíme na stredný profil. Vychutnajte si ju na všetky spôsoby: pripravenú v kávovare, moka kanvičke či napríklad na filtri.